Keresés a blogban

2010. január 29.

A Blogger in Draft irányítópult

A hagyományos Blogger irányítópult helyett lehetőségünk van egy másik irányítópult használatára is: ez pedig a Blogger in Draft.



Ezt úgy érhetjük el, ha nem a hagyományos címen (http://www.blogger.com/home/) jelentkezünk be, hanem a http://draft.blogger.com/ címen. Ekkor ezt találjuk:


Itt olyan dolgokat próbálhatsz ki, amelyek újdonságnak számítanak, de még ún. bétaverziók, azaz eléggé megbízhatóak már, de még tesztelés alatt állnak.

Ha tetszik, akár állandóra is átállíthatod erre a módra az irányítópultodat (az enyém ilyen mindig), ehhez be kell jelölnöd ezt a négyzetet:

A pipa kivételével bármikor visszatérhetsz az eredeti irányítópulthoz is. Amit a Blogger in Draftban készítettél, továbbra is látható lesz a blogodban, viszont módosítani nem fogod tudni, mert egyes lehetőségek ott nem fognak látszani.
Ha csak időnként akarsz bekukucskálni, akkor azt a draft.blogger.com címen való bejelentkezéssel teheted meg.
Ha tetszett és segített neked ez a poszt, kérlek lájkold ezt az oldalunkat is:
LÁJKOLOM
Köszönöm. Wise Lady

2 megjegyzés:

Katie Boo írta... [Válasz erre...]

Kedves Wise Lady!
Fogalmam sincs miért, de nekem a külsöt - vagyis ilyen kékre - és semmi mást nem vált át... Nem tudod esetleg mi lehet a probléma? Azon kívül, hogy a blogger előtt egy darft. lesz semmi más nem változik. Esetleg tudnál segíteni ebben?
Előre is köszönöm.

Katie Boo

Wise Lady írta... [Válasz erre...]

@Katie Boo
A Draft kb. két éve megszűnt.

Megjegyzés küldése

Text Widget

Magyar nyelvű Blogger helpblog

-