Keresés a blogban

2010. január 23.

A legnépszerűbb posztok - Popular posts

Ez a modul az oldalsávban megjeleníti a 10 legtöbb kommentet kapott posztjaid listáját, a cím mögött zárójelben megjeleníti a kommentek számát is. Ennek a blognak az oldalsávjában láthatod működés közben.
Irányítópult - Elrendezés - Modul hozzáadása
Válassz HTML-Javascript fajtájút.
A címet töltsd ki, amire szeretnéd, a tartalom részbe másold a következő kódot:

<script type="text/javascript">function pipeCallback(obj) { document.write('<ul style="text-transform: capitalize;">');var i; for (i = 0; i < obj.count ; i++){ var href = "'" + obj.value.items[i].link + "'"; var item = "<li>" + "<a href=" + href + ">" + obj.value.items[i].title + "</a> </li>";document.write(item);} document.write('</ul>');}</script> <script src="http://pipes.yahoo.com/pipes/ pipe.run?_render=json&_callback=pipeCallback& _id=28a6afad7c6ba1288c1b738277e42385& url=http%3A%2F%2FA_BLOGOD_URL_CÍME_http://_NÉLKÜL& num=10" type="text/javascript"></script> <a href="http://bloggerstop.net" target="_blank">< span style="font-size: xx-small;">Popular Posts Widget</span></a>

Ha nem 10 címet akarsz megjeleníteni, akkor keresd a num=10 részt, közvetlenül a blogod neve után, és a számot változtasd meg.
Ha tetszett és segített neked ez a poszt, kérlek lájkold ezt az oldalunkat is:
LÁJKOLOM
Köszönöm. Wise Lady

8 megjegyzés:

Babi néni írta... [Válasz erre...]

De jó! :o)

Megyek megkeresem a html-szelidítőt, amit ajánlottál. :o)

PAMIS Takarító Kft. írta... [Válasz erre...]

Köszi, feltettem én is.

PAMIS Takarító Kft. írta... [Válasz erre...]

Emlékszel, amikor szó volt arról, hogy mennyi lesz a pagerankom?
Na már négyes:)

Palócprovence írta... [Válasz erre...]

Nem a témához kapcsolódóan, de a segítségedet szeretném kérni! Az elrendezés fülben az oldalelemeket nem tudom mozgatni. Nem tudom, mi lehet az oka, régebben nem volt vele probléma.

Wise Lady írta... [Válasz erre...]

Egyesével változtasd a helyét, csak eggyel lejjebb, aztán megint. Néha velem is előfordult már, nem tudom az okát, gyanítom, Blogger oldali gond lehet. Ezzel a módszerrel viszont mindig sikerült végül a helyes sorrendet megcsinálnom.

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Hát ez nekem nem működik. :(

Wise Lady írta... [Válasz erre...]

Alaposan nézd át, amikor beírtad a blogod URL címét a piros rész helyett, nem töröltél-e ki véletlenül egy karaktert? Vagy a http:// ott van-e, mert nem kell. Stb.

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Nem töröltem ki semmit, amit nem kellett volna, s már kipróbáltam egy csomó változatban, hogy működik-e (tehát letöröltem a .com-ot, aztán a .blogspotot is, meg ezekkel együtt is kipróbáltam - természetesen a http-s rész nélkül), de nem megy. :(

Megjegyzés küldése

Text Widget

Magyar nyelvű Blogger helpblog

-