Keresés a blogban

2010. február 22.

Vízszintes navigáció - Minima sablonban

A Bloggerben létrehozott oldalak elhelyezése kétféle módon szokásos. Függőlegesen az oldalsávban vagy vízszintesen a fejlécben, vagy a fejléc alatt.








Most a vízszintes navigációt mutatom meg, Minima sablon esetén.











Ugye hogy milyen könnyű volt?

Ha tetszett és segített neked ez a poszt, kérlek lájkold ezt az oldalunkat is:
LÁJKOLOM
Köszönöm. Wise Lady

4 megjegyzés:

Nikoletti Petra - Lakberendező írta... [Válasz erre...]

Szia!
Tudnál nekem segíteni? Van már vízszintes menüm, és szeretnék egy "archívum" gombot. Hogy tudom megoldani, hogy ilyenkor egy oldal látszódjon az archívum oszloppal? Van erre mód?
Köszi

Wise Lady írta... [Válasz erre...]

@Nikoletti Petra - Lakberendező
A legegyszerűbb, ha készítesz egy tartalomjegyzéket:
http://www.bloggersbloggers.com/2009/10/tartalomjegyzek-keszitese-bloggerben.html

Wise Lady írta... [Válasz erre...]

@Nikoletti Petra - LakberendezőAz Archívum oldal is megoldható, de azt egyébként is beteheted az oldalsávba. Lehet, hogy lesz ebből egy poszt is itt a blogon.

Gabica írta... [Válasz erre...]

Szia! Én létrehoztam így a blogomon az oldalakat, van egy Főoldal mellette, ami nálad Tesztoldal nevet kapta az nálam Inspiráció, a második Életmód és még van vagy 3 másik oldal. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom megoldani azt, hogy ha írok egy bejegyzést pl. az Életmód oldalba(amit az oldalak modul segítségével hoztam létre, mint ahogy te is)akkor az a bejeegyzésem ne csak az adott oldalon(Életmód) jelenjen meg, hanem kerüljön ki vele egy időben a Főoldalra is. Tehát a Főoldal névű létrehozott oldalam működjön blognaplóként a többibe meg az oda tartozó írások mennének. Még összesen 2 bejegyzésem van, még nagyon új a blog, de ezt sehogy se tudom megoldani :S Remélem tudsz segíteni! Köszönöm!
és még egy probléma, megírtam a bejegyzést az Életmódba, közzétettem, szépen kint is van, de ha új bejegyzést akarok írni z adott oldalba akkor a szerkesztőben az előző bejegyzés szövege jelenik meg...ezt ki kellene onnan törölnöm, beírnom az újat és közzé tennem? Ezáltal nem fog eltűnni a korábbi már meglévő bejegyzésem?

Megjegyzés küldése

Text Widget

Magyar nyelvű Blogger helpblog

-