Keresés a blogban

2010. március 12.

Cím, képaláírás

Szalagos farsangi fánk

Ha a Blogger in Draft irányítópult van nálad beállítva, akkor a poszt írásakor lehetőséged van a képekhez feliratot, képaláírást készíteni. Ez azzal az előnnyel jár, hogy a képaláírás a képpel együtt mozgatható. A felirat hozzáadásának módját a képen láthatod. A feliratot bármikor megváltoztathatod.


Ha tetszett és segített neked ez a poszt, kérlek lájkold ezt az oldalunkat is:
LÁJKOLOM
Köszönöm. Wise Lady

5 megjegyzés:

Mária írta... [Válasz erre...]

Köszönöm. Épp ma nézegettem a Beállításokat és a te képernyő fotód vezetett el arra, hogy a Frissített szerkesztőt kell használni. De nekem akkor sincs ott ez a lehetőség, hogy "Felirat hozzáadása". De legalább innentől kezdve tudom a Nagyon-nagy képformát használni. Tehát nem kicsi képek lesznek a blogomon.

Wise Lady írta... [Válasz erre...]

Hű Mária köszi, hogy szólsz. Néha elfelejtem ellenőrizni, hogy a normál Bloggerben van-e olyan, mint amit látok. Bár ez az első eset, amikor valószínű, hogy nincs. Én ugyanis mindig a Blogger in Draftban vagyok. Mindjárt ellenőrzöm, és javítom, ha kell.
A frissített szerkesztő az van mindenhol. Erről már írtam, és nem akarok mindig hivatkozni erre. Tudod érdemes lépést tartani az új dolgokkal.
Mégegyszer köszi, hogy szóltál.

Alexandra írta... [Válasz erre...]

Ha draftban vagyok, akkor nem lehet közvetlenül a gépről fotókat feltölteni, csak a picassából? Tehát előbb fel kell töltenem a képeket a picassába?
A normál verzióban közvetlenül a gépről töltöm fel őket, viszont az így feltöltött képeknél nem jelenik meg a képaláírás gomb.

Wise Lady írta... [Válasz erre...]

Megváltozott a draftban a képfeltöltés kinézete. De! A normálban se a gépről töltődik fel, ott is úgy műxik, hogy ő előbb feltölti a Picasába, aztán beteszi a posztba.
Nekem azért nem tetszik ez az újfajta, mert sokkal lassabb. Már bosszankodtam egy csomót, de hát ez van.

Névtelen írta... [Válasz erre...]

A svédcsepp és a körömvirág sokmindenre jók!

Megjegyzés küldése

Text Widget

Magyar nyelvű Blogger helpblog

-