Keresés a blogban

2010. május 30.

Networked blog in Facebook - Blogod a Facebookon

Volt már róla szó, hogyan tudod megjeleníteni a blogod a Facebook profilodban. Lehetőséged van azonban egy Facebook blogot is létrehozni, amely külön oldalon, blogként jelenik meg, hasonló módon, akár a Twitter esetében. Így  a Facebookra bejelentkezők ott is követhetik a bejegyzéseid, és feliratkozhatnak a blog rendszeres követésére is - Rajongókká válhatnak. Egy modulban meg is jelenítheted az eredeti blogban, hány rajongód van.

Jelentkezz be a Facebook profilodba.

Most írd be:
http://apps.facebook.com/blognetworks/index.php














Készen is van a blogod, amely meg fog jelenni a profilodnál is, kattinthatóan. Aki szeretne, az a rajongóddá válhat. A Blogger blogod oldalsávjában pedig ott lesz a widget, amelyből ide lehet jutni, és amelyik mutatja, hány rajongód van.


Ha tetszett és segített neked ez a poszt, kérlek lájkold ezt az oldalunkat is:
LÁJKOLOM
Köszönöm. Wise Lady

6 megjegyzés:

Sancho Muzax írta... [Válasz erre...]

Én is ezt használom. Az a jó, hogy nem csak személyhez, hanem csoportba is posztolni lehet vele a FB-ra.

Karak írta... [Válasz erre...]

Kedves Wise Lady!

A FB profil létrehozásánál gondolkozom, hogy a szerzőre vagy a blogra készítsem el, és ezt személyként, cégként vagy csoportként lenne érdemesebb.
Te melyiket javasolnád?

Wise Lady írta... [Válasz erre...]

Szia! Ez a céljaidtól függ. A személyes profilod alá is teheted a blogod, de az se rossz, ha rögtön csoportként jeleníted meg magát a blogot, a személyes profilod utólag is felveheted. Neked kell döntened.

Dia írta... [Válasz erre...]

Köszönöm a leírást, már 2 oldalamhoz is hozzátettem:-)

Kriszta írta... [Válasz erre...]

Nagyon jókat olvasok nálad! Teljesen kezdő vagyok, mégis sikerült a segítségeddel több mindent feltennem a blogomra. (pl: facebook like gomb, iwiw megosztás gomb) A fent leírtakkal viszont volt némi gondom. A facebook felület az évek során némileg változott, így valami bibi van nálam. A 10 kép után vesztettem el a fonalat. Ha a blogomon kiindulva szeretne valaki követő lenni, hibaüzenetet kap. (networked blogs)

Wise Lady írta... [Válasz erre...]

2010, májusa óta sokminden változott a FB-ON.

Megjegyzés küldése

Text Widget

Magyar nyelvű Blogger helpblog

-