Keresés a blogban

2010. február 14.

Betűméret - fontsize widget

Ezt a kódot egy HTML/Javascript modulba másolhatod, és elhelyezheted pl. az oldalsávban vagy a fejlécben. Segítségével az olvasód megváltoztathatja a betűméretet a könnyebb olvashatóság érdekében.
Így működik, próbáld ki:
 X-small   Small   Medium   Large   X-Large 

Kérj egy HTML/Javascript modult, és másold bele ezt a kódot. A Small, Medium... szavakat tetszés szerint átírhatod, vagy csak egy A betűt írsz, vagy XS S M L XL karaktereket, stb.

 XS   S   M   L   XL 

<a href="javascript:void(0);" onclick="javascript:body.style.fontSize='.5em'"><span style="font-size: xx-small;"> XS </span></a> <a href="javascript:void(0);" onclick="javascript:body.style.fontSize='0.8em'"><span style="font-size: x-small;"> S </span></a> <a href="javascript:void(0);" onclick="javascript:body.style.fontSize='1.0em'"><span style="font-size: small;"> M </span></a> <a href="javascript:void(0);" onclick="javascript:body.style.fontSize='1.2em'"><span style="font-size: large;"> L </span></a> <a href="javascript:void(0);" onclick="javascript:body.style.fontSize='1.4em'"><span style="font-size: x-large;"> XL </span></a>

Ha tetszett és segített neked ez a poszt, kérlek lájkold ezt az oldalunkat is:
LÁJKOLOM
Köszönöm. Wise Lady

6 megjegyzés:

yoen írta... [Válasz erre...]

Szia WL!
Úgy jártam, hogy elfelejtettem, melyik cikkhez írtam a kérdésemet, és sehogy sem jutott eszembe... Na, most hogyan fogom olvasni a választ? - gondoltam kissé elszomorodva. De lám, már itt is van:)
Nagyon köszönöm! Kinga

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Szia!

Látom hamar megválaszolod a kérdéseket, így inkább neked írok!

Hogy lehet olyan bejegyzésfelsorolást csinálni a bejegyzések végére, mint amit a LinkWithin tud, csak a képek elhagyásával, vagy sokkal kisebbre cserélésével úgy, hogy megmaradjon az a funkció is, hogy egy adott bejegyzés végén mindig másik bejegyzést ajánl, tehát nincs bejegyzéshez kötve az ajánlott bejegyzéslista?

Előre is köszi a választ! :)

Kárpáti Ferenc írta... [Válasz erre...]

Miért van az, hogy némelyik szöveget nem módosítja, a többit pedig igen? Van egy oldalam, azon belül egy új oldalt csináltam, és nem változtatja meg a betűméretet, a bejegyzésekét pedig igen.

Kárpáti Ferenc írta... [Válasz erre...]

Megvan a bibi. Többször lett formázva, és teli volt a html kód szeméttel, formázás tisztítás, és működik is.

Wise Lady írta... [Válasz erre...]

Nagyszerű! Épp most nézegettem végig a blogjaid, hogy válaszoljak, de örülök, hogy megoldódott.

Bogriella írta... [Válasz erre...]

Köszönöm Kedves WL, nálam is működik! :)

Megjegyzés küldése

Text Widget

Magyar nyelvű Blogger helpblog

-