Keresés a blogban

2010. május 8.

Megváltozott a blog URL címe


Egy blog, weboldal életében az egyik legmegrázóbb változás, ha megváltozik a neve, vagy elköltözik. Amit addig felépített a blogíró, abból nagyon sokat veszít. Elvész a kiépült linkhálózat, lenullázódik a pagerank, újra kezdődik a munka. Másrészt, ha egy blog működőképessé fejlődik, a legideálisabb az, ha saját tárhelyen és saját névvel jelenhet meg. Csakhogy amikor elindítjuk, még nem tudni, mivé lesz, van-e értelme beruházni, márkává válik-e, amit csinálunk.
A Blogger's bloggers tavaly augusztusban indult, és mostanra úgy tűnik, szükség van rá, látogatjátok. A tárhely problémája szerencsére nem áll fenn, hisz a blog kifejezetten a Bloggeren működő blogokkal foglalkozik, nem költözik tehát el, a működtetése adja azt a gyakorlati tapasztalatot, amelyet a posztok közvetítenek az olvasók felé. A bloghoz azonban ideje társítani egy beazonosításra alkalmas, jellemző és rövidebb egyéni nevet. Nem titok, hogy még két Bloggeren működtetett gasztroblogom van, amelyek szintén ismertté, erősen hozzám kapcsolódóvá, népszerűvé váltak. Ezért úgy döntöttem, hogy egyéni nevet vásárolok mindegyik bloghoz. A napokban folyik a blogok átállása az új nevekre. Mostantól a blogjaim a
 http://www.wiselady.hu/
 http://www.hungariancook.hu/
 http://www.bloggersbloggers.com/
neveken lesznek elérhetőek. A régi névről átirányítást fognak kapni azok, akik még úgy keresnek.
A névváltozást némi átalakítás is kíséri, ezt nem tervezem nagyszabásúra. A folyamatban lehetnek kisebb-nagyobb zökkenők, ezért elnézéseteket kérem.
Kérlek benneteket, aki azért, mert értékes információt talált itt, vagy azért, mert érdekesnek látja a blogomat kilinkelte, változtassa meg a linket az új név alkalmazásával.
Segítségeteket kérem abban is, hogy népszerűsítsétek a blogot - amennyiben erre méltónak tartjátok - a blogspotosok körében és azon kívül is. Ezzel támogathattok abban, hogy újra elérjem azt az ismertséget és pagerankot, amelyet a régi névvel már elértem. Köszönöm nektek.
Ha tetszett és segített neked ez a poszt, kérlek lájkold ezt az oldalunkat is:
LÁJKOLOM
Köszönöm. Wise Lady

6 megjegyzés:

lilakávé írta... [Válasz erre...]

Szia, nálam a rendszeresen olvasott blogok listájában már ez az új név van, és nem nyúltam hozzá :)Sok sikert az új címen is!

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Az átirányítás legyen 301-es, akkor megkapja a pagerankot is.

Kecskeméti Márta írta... [Válasz erre...]

Szia, én is rendszeresen olvaslak, - és már eddig is hihetetlen sok segitséget és ötletet kaptam tőled. Követlek bárhová. És természetesen kiteszem az uj oldalad linkjét az oldalamra, mert ugy gondolom a te irásaid sok hozzám hasonlónak tud hatalmas segitséget adni.
Köszönöm szépen az eddigi munkádat, és szivből kivánok neked sok sikert.
Üdv.

Wise Lady írta... [Válasz erre...]

Az átirányítást a Google csinálja, nincs beleszólásom sajnos.

Wise Lady írta... [Válasz erre...]

Márta köszönöm!

siccike írta... [Válasz erre...]

Egy ideje már én is nagyon gondolkodom a saját domain megvételén... Viszont abszolút nem értek az ehhez szükséges háttérinfókhoz...:-( Nekem az SWI Kft.nél vannak egyéb domainjeim regisztrálva, és ott új domain vásárlása esetén mindenféle adatokat kell megadni a tárhelyhez, amiről lövésem sincs sajna:-( Te hogyan csináltad? A Google-nál vetted direktben? Olyankor angolul folyik a levelezés? Vagy másképp?
Nagyn köszi előre is, ha válaszolsz!

Megjegyzés küldése

Text Widget

Magyar nyelvű Blogger helpblog

-